Friday, November 29, 2013

Barakallah Ima - Fahmi


Alhamdulillah....hari ni dah 3 bulan 4 hari kami disatukan. Maaf lama x update bizi dgn byk hal. Cuti sekolah ni baru berkesempatan bukak balik album gambar yang x beredit. Plan-nye nk buat sendiri photobook 40 pages. Insya Allah akan cuba gigihkan diri. Sbg kenangan, cuma selitkan 1 pic je la ye.

Apapun, doakanlah kebahagiaan kami. Semoga ikatan kasih sayang ini berkekalan sampai syurga.Amin ya Rabb.

Terima kasih suami tersayang atas kesudian menerimaku seadanya. Terima kasih yang tidak terhingga atas segala pengorbanan, perhatian dan kasih sayang. 'Anata no koto wo aishiteru yo'~



usai majlis akad nikah
Ima-Fahmi berpotret bersama mak-bapak & mak-ayah
Ahad, 25 Ogos 2013 (10 am)


Friday, December 21, 2012

Thursday, November 8, 2012

Sunday, July 15, 2012

6 Tahun 'KAMI'




Alhamdulillah...masih diberi kesempatan untuk kekal bersama. Sudah 6 tahun! Rasa macam baru semalam 1st time dating dan declare kat bus stop belakang library UM. Ha'ah..mmg tak romantik pun, tapi kesederhanaan itulah yang buat kami sentiasa selesa. Doakan jodoh kami ini cepat sampai dan kekal berpanjangan sampai syurga.

Di kesempatan ini juga, kami mohon maaf andai terlanjur atau terkasar budi bahasa. Selamat menunaikan ibadah puasa kepada semua umat Islam. Semoga Ramadhan tahun ini dirahmati dan lebih barakah. Insya Allah :)



Sunday, February 26, 2012

F & I

"F" or "I"
A part of you has grown in me,
and so you see, it's you and me;
Together forever and never apart,
Maybe in distance, but never in heart.